akkumlator bikazas villam 01 - Lemerült az autó akkumlátor

Lemerült az autó akkumlátor, mi lesz most?

Ne ess kétségbe, ha lemerült az autód akkumlátora!

Szeretnéd beindítani az autódat, viszont se kép, se hang. A kulcsod elfordítod, de egy pisszenést sem hallat a jármű. Szörnyen bosszantó, függetlenül attól, hogy egy zsúfolt reggelen próbálod eljuttatni a gyerekeket a suliba, át kellene jutnod a városon keresztül a munkahelyedig vagy éppen egy bevásárlóközpont parkolójában vesztegelsz.

Ha már így alakult, próbálj meg higgadt maradni és hívj minél előbb segítséget a helyszínre! Így hamar megoldódik a probléma és legalább lesz egy jó sztorid, amit elmesélhetsz a legközelebbi baráti vacsorán.

Mutatjuk, mit kell ehhez tenned!

Mitől merül le az autó akkumlátor?

Egy felkapcsolva felejtett világítás vagy egy nem megfelelően becsukott ajtó bőven elég ahhoz, hogy mire legközelebb a kocsidba ülsz, már ne működjön az aksi.

Télen pedig kiemelten fontos odafigyelni erre a szerkezetre, ugyanis ebben az időszakban a mínuszok nagyon igénybe veszik az akkumulátort. Ha nem egy meleg garázsban parkol az autód, érdemes legalább hetente beindítani egy kicsit akkor is, ha egyébként ennél ritkábban használod. Így nagy valószínűséggel elkerülheted a hasonló kellemetlenségeket.

Ám olykor még ennek ellenére is előfordulhat, hogy egy különösen fagyos éjszaka után nem indul az autó. Ha elég szemfüles vagy, időben észlelheted, és akár meg is előzheted a bajt.

Abban az esetben, ha úgy érzed, a szokásosnál nehezebben indul be az autód, akkor már elkezdhetsz gyanakodni. Az újabb modellekben már le is tilt az elektromos szabályozás, ha azt veszi észre, hogy gyengül az áramforrás.

Akkumlator - Lemerült az autó akkumlátor
akkumlator bikazas nagyito 01 - Lemerült az autó akkumlátor

Amennyiben úgy gondolod, hogy gond van, érdemes ellenőrizni, hogy nem hagytad-e felkapcsolva a világítást, az ülésfűtést vagy a rádiót, ugyanis ezek vagy merítik az áramforrást vagy hátráltatják az indítást. Ha mégsem sikerült időben észrevenni a bajt és elejét venni a problémának, ne aggódj, segítünk!

 

06 20 575 15 95

Mi a teendő, ha lemerült az autó akkumlátora?

Ha minden jel arra mutat, hogy az áramforrással van a baj, a legjobb amit tehetsz, ha minket hívsz. Mi pedig megyünk és segítünk! Nem kell sok pénzért trailert hívatnod, nem kell sorbanállni egyetlen szerelőműhelynél sem, sőt, arra sincs szükség, hogy leints valakit az utcán, hogy segítsen bebikázni a kocsidat.

Több éves szakmai tapasztalat van a hátunk mögött, így biztos lehetsz abban, hogy nem teszünk kárt az autódban és megoldjuk a problémát, amennyiben azt az akkumulátor okozza. Ehhez ez egy speciális bikázó készüléket használunk, amelynek az egyik legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag teljesen mindegy, hol állt meg az autód, mi a szűk helyeken is hozzáférünk. Ezt a különleges akkumulátort kifejezetten az autó gyorsindítására fejlesztették ki, egyszerűen kézben hordozható. A szerkezetet csatlakoztatjuk a te járműved akkumulátorára, amely így újra képes lesz majd működtetni az autódat.

akkumlator bikazas villam 01 - Lemerült az autó akkumlátor

Ezután pedig már folytathatod is az utadat 🙂

Baleset- és problémamentes közlekedést kívánunk!

 

06 20 575- 15- 95

Hívj most!