akkumlator bikazas villam 01 - Autó bikázás Budapesten

Autó bikázás Budapesten

Nincs olyan autótulajdonos, aki ne élte volna már azt a szörnyű élményt, amikor hiába minden próbálkozás, nem indul a kocsi.

Ne aggódj, ez bárkivel előfordulhat, különösen a téli hónapok alatt. Tárcsázz minket és azonnal a segítségedre sietünk! Akár a házad előtt ragadtál, akár a munkahelyednél, egy bevásárlóközpontnál vagy a város másik végében adta meg magát a kocsid, mi odamegyünk. Olvasd el írásunkat, amiből többet is megtudhatsz „Bikázás Budapesten” szolgáltatásunkról!

Beülsz, elfordítod a kulcsot, mégsem hallod a motor dorombolását. Bizony, az akkumulátor lemerült! Kellemetlen az ilyen szituáció, de szerencsére egyszerűen megoldható. De nem úgy, ahogy elsőre gondolod!

Nem indul az auto - Autó bikázás Budapesten

„Egyedül is be tudom bikázni, nem kell segítség!“

Ha nem vagy szakember vagy nincs hatalmas tapasztalatod az autó bikázás terén, akkor nem érdemes egyedül hozzáfognod a dologhoz. Nagyon sok olyan részlet van, amelyekre ha nem figyelsz oda, akkor könnyen tönkreteheted az autódat, veszélybe sodorhatod másik sofőr járművét, aki a segítségedre sietett, sőt, akár még bajotok is eshet a művelet közben.

Apróságnak tűnhet, de nagy jelentősége van annak, hogy a bikakábel esetében melyik csipeszt hova csatlakoztatod, de számít az is, hogy levetted-e a gyújtást a járműről. Ez azért fontos, mert ha rajta hagyod a gyújtást, a motorvezérlő egységet teheted tönkre, vagy a gyári indításgátlót, amely semmiképpen sem jelent jót.

akkumlator bikazas villam 01 - Autó bikázás Budapesten

Pontosan ezért nem ajánlott a saját fejed után menni és egyedül belevágni a dologba, bízd inkább szakemberre a gond elhárítását. Ha Budapest környékén állt meg alattad a kocsi, akkor bátran tárcsázz minket, a segítségedre sietünk!

 

06 20 575- 15- 95

„Miért érdemes titeket hívnom?”

Hosszan sorolhatnánk, miért minket tárcsázz, ha lemerült a kocsid akkumulátora 😉

akkumlator bikazas pipa 01 - Autó bikázás Budapesten

Nem kell aggódnod, hogy órákig kell a kocsid mellett rostokolni, amelyben nyilván így sem a légkondicionáló, sem pedig a fűtés nem működik. A hívástól számított 1 órán belül a helyszínre érünk hétköznap.

 

akkumlator bikazas pipa 01 - Autó bikázás Budapesten

Több éves szakmai múlt van a hátunk mögött, így biztos lehetsz abban, hogy nem teszünk kárt a kocsidban és megoldjuk a problémát, amennyiben azt az akkumulátor okozza.

akkumlator bikazas pipa 01 - Autó bikázás Budapesten

Nem a saját autónkat használjuk a kocsid „újraélesztéséhez”, hanem egy speciális bikázó készüléket. Így gyakorlatilag teljesen mindegy, hol állt meg az autód, meg tudjuk oldani a problémát. Ezt a különleges akkumulátort kifejezetten az autó gyorsindítására fejlesztették ki, egyszerűen kézben hordozható, és bármilyen szűk helyen könnyen használható.

akkumlator bikazas nagyito 02 - Autó bikázás Budapesten

A bikázás menete

A helyszínre érkezés után a szerkezetet csatlakoztatjuk a te járműved akkumulátorára, amely így újra képes lesz majd működtetni a kocsidat. Az egész pár perc csupán, és már indulhatsz is a dolgodra!

Fontos, hogy innentől kezdve minimum 2 órán keresztül járasd a motort, vagy vidd el a járgányt egy 20 km-es távra, hogy az akkumulátornak legyen ideje visszatölteni, különben megint bajba fogsz kerülni!

 

06 20 575 15 95

Hívj most!