akkumlator bikazas villam 01 - Akkumlátor bikázás Budapesten

Akkumlátor bikázás Budapesten

Bikázás Budapesten – ezt tedd, ha bajba kerülsz!

Ha van valami, ami soha nem jöhet jókor, akkor az a kocsi akkumulátorának lemerülése.

Teljesen mindegy, hogy egy zsúfolt parkolóban állsz, a garázsban vesztegelsz vagy a világ végén ragadtál, a problémát csak egyféleképpen lehet megoldani: motorindítás külső segítséggel. Bikázás Budapesten szolgáltatásunk segít ebben!

A bebikázáshoz 3 dolog kell:

akkumlator bikazas pipa 01 - Akkumlátor bikázás Budapesten

1, egy donor, amelyik az áramot adja

akkumlator bikazas pipa 01 - Akkumlátor bikázás Budapesten

2, egy bikakábel, ami a delejt átjuttatja

 

akkumlator bikazas pipa 01 - Akkumlátor bikázás Budapesten

3, némi szakértelem, hogy tudd, mit hogyan kell csinálni.

De a dolog nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Nem minden autó alkalmas a másik bebikázására, hiszen ha a két jármű névfeszültsége nem azonos, könnyen tönkre tehetjük az elektronikáját.

Így bármennyire is jó lenne minél előbb túl lenni a dolgon és akármennyire is kedves a másik autóstól, hogy felajánlotta a segítségét, nem érdemes kockáztatni.

akkumlator bikazas nagyito 01 - Akkumlátor bikázás Budapesten

Emellett az akkumulátorok teljesítményét is figyelembe kell venni, hiszen ha a segítségedre siető autónak kisebb az aksija mint a tiéd, az megint nem vezet eredményre. Nem beszélve arról, hogy mekkora veszélye sodorhatod magadat és a segítődet is, ha nem kapcsolod le a gyújtást vagy nem megfelelően használod a bikakábelt!

Jobb, ha inkább szakszerű segítséget kérsz!

 

06 20 575 15 95

Mit tegyek, ha minél előbb szeretném megoldani a problémát?

Keress fel minket és azonnal a segítségedre sietünk!

Így az egyetlen feladatod az lesz, hogy a telefonhívás után várj türelemmel, minden másról mi gondoskodunk.

Bikázás Budapesten – mennyi időt kell várnod?

Ha Budapest területén vagy, 1 órán belül ott leszünk és segítünk. Az agglomerációban – forgalomtól függően – szintén 1- 1,5 óra alatt a segítségedre tudunk sietni.

Ne aggódj, nem hagyunk órákig ácsorogni az autód mellett!

A helyszínen egy bikázókábel segítségével rákötjük az autódat egy olyan, speciális akkumulátorra, amely direkt az autó gyorsindítására fejlesztettek ki. Nem kell nagy és nehéz készülékre gondolni, egyszerűen, kézben hordozható eszköz, amit az út szélén is biztonsággal tudunk használni. Ezt csatlakoztatjuk a te járműved akkumulátorára, amely így újra képes lesz majd működtetni a kocsidat.

Mindegy, milyen típusú a kocsid, tudunk neked segíteni, és akkor is könnyen hozzáférünk a járműhöz, ha például szűk helyen állsz. Sőt, azzal kapcsolatban is van tapasztalatunk, ha valami miatt nem lehet elérni az akkumulátort, ugyanis más helyen is tudunk áramot táplálni a járművedbe. Tehát ha az akksi a ludas, nem kell aggódnod, nálunk a legjobb kezekben leszel.

Lerobbant - Akkumlátor bikázás Budapesten

Ha beindult a kocsi, minden rendben lesz?

Tulajdonképpen igen, bár nagyon fontos szabály, hogy semmiképpen sem szabad ilyenkor leállítani a járművet. Bikázás után legalább két órán keresztül folyamatosan járatni kell a motort, vagy minimum 20 kilométert menni vele egyhuzamban. Ezt követően már nem lesz gond a következő beindításnál, tehát a probléma megszűnik, nyugodtan folytathatod az utadat.

Call Now ButtonHívj most!